Kit-uri educaționale pentru copiii instituționalizați

Toți copiii din centrele de plasament au dreptul la șanse egale la educație și viață. Iar în cadrul proiectului "Punți către cunoaștere" sprijinim în fiecare an 30 de copii și tineri din centrele de plasament din Sectorul 4 să fie mai bine pregătiți pentru viață. Facem asta din 2010, echipa noastră fiind formată din ​voluntari ​tineri care creează și desfășoară ateliere de alfabetizare, de învățare a limbii engleze, oferă sprijin pentru realizarea temelor pentru acasă cu scopul de a dezvolta creativitatea, gândirea critică și laterală, toleranța și empatia.   

Fondurile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de kit-uri educaționale pentru copiii pe care îi sprijinim, în funcție de nevoile fiecăruia (rechizite, resurse educative, iar în unele cazuri speciale chiar și încălțăminte/îmbrăcăminte, fără de care copiii ajung să fie stigmatizați la școală).  

Cu o donație de 100 lei poți oferi unui copil un kit educațional adaptat nevoilor individuale. Fiecare donație de 100 de lei acoperă timp de 3 luni strictul necesar pentru a oferi unui copil tot ce are nevoie pentru a nu fi discriminat, stigmatizat și exclus de la șansa de a-și cunoaște competențele și talentul pentru a-și construi pe baza acestora propriul destin.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

13

Suma:

765 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Kit-uri educaționale pentru copiii instituționalizați

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

765 RON

Suma:

2

Galantomi:
13 Donatii

Pagini fundraising

De ziua mea, donează pentru educația copiilor instituționalizați

Asociația Young Initiative e un ONG foarte aproape de sufletul meu. Se împlinesc 8 ani de când sunt alături de ei. Proiectele AYI prind aripi dato

500 RON Target
540 RON Suma
9 Donatii
100% Complete

Hai să construim împreună povestea copiilor din centrele de plasament!

Întotdeauna mi-a plăcut să pun întrebări și să ascult povești. Mai târziu, am învățat să ascult și să-i înțeleg mai bine pe cei din j

8,000 RON Target
225 RON Suma
4 Donatii
2.8125% Complete