Asociatia Young Initiative

Asociatia Young Initiative

Kit-uri educaționale pentru copiii instituționalizați

Status: Fundraising

Toți copiii din centrele de plasament au dreptul la șanse egale la educație și viață. 

[ Show more ]

765 RON

Sumă:

1

Galantomi:

13

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Toți copiii din centrele de plasament au dreptul la șanse egale la educație și viață. Iar în cadrul proiectului "Punți către cunoaștere" sprijinim în fiecare an 30 de copii și tineri din centrele de plasament din Sectorul 4 să fie mai bine pregătiți pentru viață. Facem asta din 2010, echipa noastră fiind formată din ​voluntari ​tineri care creează și desfășoară ateliere de alfabetizare, de învățare a limbii engleze, oferă sprijin pentru realizarea temelor pentru acasă cu scopul de a dezvolta creativitatea, gândirea critică și laterală, toleranța și empatia.   

Fondurile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de kit-uri educaționale pentru copiii pe care îi sprijinim, în funcție de nevoile fiecăruia (rechizite, resurse educative, iar în unele cazuri speciale chiar și încălțăminte/îmbrăcăminte, fără de care copiii ajung să fie stigmatizați la școală).  

Cu o donație de 100 lei poți oferi unui copil un kit educațional adaptat nevoilor individuale. Fiecare donație de 100 de lei acoperă timp de 3 luni strictul necesar pentru a oferi unui copil tot ce are nevoie pentru a nu fi discriminat, stigmatizat și exclus de la șansa de a-și cunoaște competențele și talentul pentru a-și construi pe baza acestora propriul destin.